Porovnanie autopožičovní

02. 10. 2023 / Články z blogu / Čítanie na 2 minúty
Quotes-end-icon

V cenách jednotlivých autopožičovní sú priepastné rozdiely. Najdrahšie poplatky za prenájom majú zvyčajne požičovne, ktoré pôsobia priamo na letiskách alebo veľkých železničných staniciach či prístavoch. Ak sa teda môžete presunúť do požičovne mimo týchto exponovaných miest, takmer určite ušetríte.

Na základe spätnej väzby od našich klientov sme zostavili rebríček piatich najlepších a piatich najhorších požičovní. Nejde len o lacnejšie alebo drahšie požičovne, ale o komplexný pohľad na požičovňu - profesionalitu personálu, kvalitu vozidiel atď:

5 najlepších autopožičovní

1. Avis
2. Enterprise
3. Hertz
4. Europcar
5. Sixt


5 najhorších autopožičovní

1. Goldcar
2. InterRent
3. Firefly
4. Green Motion
5. Dollar

Rebríček najhorších autopožičovní nevznikol náhodne, ale na základe našich priamych skúseností s týmito autopožičovňami a ich správaním voči svojim (a našim) klientom. Pri týchto požičovniach dôrazne odporúčame prečítať si rady, ako sa správať, ak sa rozhodnete prenajať si auto práve od nich.

Odporúčame vám tiež uzavrieť čo najlepšie poistenie. Ponúkame jeden z produktov, ktorý by vás mohol zaujímať - podrobnosti nájdete na našej stránke Poistenie prenajatého auta.

Porovnanie autopožičovní

Ďalšie novinky a články